Jag vet att det är alldeles för tidigt, men när man blir bjuden så tackar man inte NEJ, inte jag i allafall. Alltså, hur gått är det inte :) Min sambo och jag har haft vida diskussioner om hur den bör intas, själv vill jag ha varm mjölk och lite kanel till, vilket inte förstås över huvud taget ;) Hur vill ni ha er semla, naturell eller med varm mjölk?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mmm, du fresterska, tusan så gott :)
SvaraRadera/Helena
Du har förstått det hela....självklart varm mjölk och kanel. Här i Kalmar kalas det för hetvägg. Väldigt konstigt namn förresten. Väldigt talande bild på din taggtråd. Ha det/kram
SvaraRaderaÅh NEJ NEJ NEJ en semla!!!!!! Jag bara älskar dessa underbara bakverk, men just nu är det inte till att tänka på. GI, GI, GI say no more ;-).
SvaraRaderaAbsolut varm mjölk så semelbullen blir så där härligt sladdrig ;-) och så massor av kanel. Suck :-)
Jag äter den naturell men när jag var liten åt jag den med varm mjölk och kanel.
SvaraRaderaHa en fin onsdag.
Kram