tisdag 19 januari 2010

From time to time :)



Jag vet att det är alldeles för tidigt, men när man blir bjuden så tackar man inte NEJ, inte jag i allafall. Alltså, hur gått är det inte :) Min sambo och jag har haft vida diskussioner om hur den bör intas, själv vill jag ha varm mjölk och lite kanel till, vilket inte förstås över huvud taget ;) Hur vill ni ha er semla, naturell eller med varm mjölk?

4 kommentarer:

  1. Mmm, du fresterska, tusan så gott :)
    /Helena

    SvaraRadera
  2. Du har förstått det hela....självklart varm mjölk och kanel. Här i Kalmar kalas det för hetvägg. Väldigt konstigt namn förresten. Väldigt talande bild på din taggtråd. Ha det/kram

    SvaraRadera
  3. Åh NEJ NEJ NEJ en semla!!!!!! Jag bara älskar dessa underbara bakverk, men just nu är det inte till att tänka på. GI, GI, GI say no more ;-).
    Absolut varm mjölk så semelbullen blir så där härligt sladdrig ;-) och så massor av kanel. Suck :-)

    SvaraRadera
  4. Jag äter den naturell men när jag var liten åt jag den med varm mjölk och kanel.
    Ha en fin onsdag.
    Kram

    SvaraRadera